Crush Oh Crush


Assalamualaikum :)
Hello Guys :)
 
Okeyh.Lama zu tak update kan ? Ehee.Strait to the point jer lah erk ? Korang ada someone yang korang suka ? Means , CRUSH ? Yaa ! Tajuk hari ni mengenai CRUSH :) Dekat FB,Twitter dan seangkatan dengannya semua sibuk duk cakap pasal crush :)
 
Apa itu CRUSH ?
 
Bila ramai orang dok bising pasal crush apebende semua tu , zu rasa pelik.Zu pun berkata ''Apa itu CRUSH ?''. And then kawan zu asyik sebut crush,crush dan crush.Rupa-rupanya crush tu bermaksud someone yang kita suka.Ewaahh.HAHA.
 
Zu ada CRUSH ?
 
Ada :) *cehwah,terus terang pulak minah ni* Semua gambar ada terselit nya nama crush di situ.Nak tengok ? Okeyh jom !
 
 
 
 
 
Siapa CRUSH zu ?
 
Eheee.Tak perlu tahu :) Nama pun SECRET ADMIRE kan ? Tapi , yang zu pasti semua ada crush :) Eheeem. Ye ke ?
 
Zu jumpa CRUSH zu dekat mana ?
 
Dekat sekolah :) First zu macam tak ada perasaan suka tu.Tetibe lama-lama bila jumpa dia , aura cinta datang.Ewaahh.HAHA.Selalu juga zu usya dia.Tambah-tambah dah habis PMR.Kalau korang nak tahu , dia selalu lah buat eye contact dengan zu.Sweet bukan ? Tahu dah.
 
Boyfriend zu tak marah ?
 
Hello ! Zu tak ada boyfriend.Muahahaha.So , tiada siapa yang menghalang hubungan kita orang.Eheee.
 
Kawan zu tahu ?
 
Actually , masa zu suka kat dia,tak ada sorang pon tahu.Kawan baik zu pon, zu tak kasi tahu.Last-last kawan zu (Syazanna) dia korek punya korek rahsia zu.Lastly , zu bagi jer lah tahu.Lepas tu ramai lah yang bertanya.Haiyoyoyo.Pening kepala.
 
Ada contact dia ?
 
NO ! Zu tiada number phone dia.Tolong bagi cadangan untuk zu rapat dengan dia.Zu rindu sanggggaaatt kat dia.Hanya potret dia je lah yang menghiasi walpaper phone NOKIA C3 zu.
 
Mesti selalu stalk dia kan ?
 
Itu sudah menjadi kewajipan ! Ewahh.Tapi dia tak aktif sangat.Dia selalu on line FB kat Cyber Cafe jer kot. *eheee.mana kau tahu ni zulaikha oii..*. Time zu dah mula suka dia , zu cuba cari FB or Twitter dia.Tapi tak jumpa.Rasa nak nangis :( So, zu suruh kawan zu stalker dia.Lastly jumpa.Zu gelak bagai nak gila.Muahahahaha.
 
Mesti korang ingat zu ni teruk gila.Belum ambil result PMR dah menggatai.Sebenarnya zu sayang dia dari jarak jauh.Dan zu tak pernah bicara dengan dia walau sekali pun.Zu tak terpikir pon nak ngorat dia.Tapi hati dah suka tak mustahil kan ?
 
Ehhee.Cukuplah tu.Nanti satu-satu terbongkar ! Habis lah zu :( HAHA.Okeyh.Bila ada masa nanti zu update okey :)
 
Kepada calon-calon SPM 2012 , Good Luck beybeh :) Usaha , berdoa , tawakal ! Itu lah kuci kejayaan.
 






1 comment :

Gadis Si Rama Rama said...

HAHA! good story lah :) i have a crush to .tp time zaman sekolah dulu lah HEHE! :) keep it up