Ahlan Wahsalan Ya Ramadhan



Assalamualaikum :)
Hello Guys :)


 
 
Yeah ! Dah tengok video yang zu share tu ? Zu suka gila lagu tu :) HEHE.Arwah Ustaz Asri yang nyanyi.Zu suka bila dia nyanyi,dia takbir best gilakkss.
 
Eh.Esok dah puasa.Hadoi.Boleh bangun sahur ke idok ni.Dah lah zu liat nak bangun awal.Kalau puasa oke lagi.Nak bangun sahur ? Aiyaaa.Mak zu dah bagi nasihat dah jangan dok ngeliat-ngeliat.HAHA.Korang jangan ikot zu pulak.Selama 15 tahun zu puasa,15 tahun tu juga mak zu bising bila gerak zu sahur.Eheem ! Correction,tak termasuk zu baby.HAHA.
 
Ouhh ! Tak sabar lah nak puasa.Boleh pergi tempat gelap dengan tenang.Syaitan iblis jin semua kena rantai.Itu lah kehebatan bulan ramadan.Best kan ? Kalau korang dok buat jahat lagi,jangan salahkan depa yang dah kena rantai kaki,tangan,kepala,mulut semua tu.Salahkan nafsu.Dan nafsu tersebut datang dari hasutan syaitan sebelum ni.Dari situlah datangnya nafsu.
 
Ouhh.Cakap pasal bulan ramadan ni,zu nak ucap ''SELAMAT BERPUASA'' pada semua umat islam yang digelar blooging :) Lupa pulak nak cakap,dah tengok header blog zu ke belom ? Tipu lah kalau korang belom tengok lagi.Amacam ? Gambar lama,tulisan je lain.Zu ikut tema bulan ni,Ceahwah ! Lagu pon dah lain.Lagu shahir tuu.Cehwah !
 
HAHA.So,bagi semua umat islam,berpuasalah selagi anda mampu.Bagi yang tak mampu,qada' kan puasa atau bayar fidyah :) Tapi cubalah puasa selagi korang mampus iyer.
 
Sekali lagi,''SELAMAT MENYAMBUT BULAN RAMADAN AL MUBARAK'',ikhlas dari zue :)

5 comments :

tirahzairi said...

dh follow....selamat berpuasa dear :)

Butter Creamer said...

done follow u..selamat mnymbut bulan ramadan..follow lar sy smule..hehe

http://buttercreamer.blogspot.com/

Butter Creamer said...

done follow u..selamat mnymbut bulan ramadan..follow lar sy smule..hehe

http://buttercreamer.blogspot.com/

Nurul Zulaikha said...

Okeyh guys :) Thank you very much :) Selamat berpuasa kembali :)

Ayu Iman said...

selamat berpuasa:)