Have A Winner


Assalamualaikum :)
Hello Guys :)

ALHAMDULILLAH.Followers zu dah seratus.Syukur ke hadrat ILLAHI.Ade jugak orang nak follow blog usang zu ni kan ? Appreciated sangat-sangat :)

Siapa jadi finally hundred follower zu ? Ehemm ehemm.



Adik ninie kita mendapat top up bernilai 5 ringgit :) Bukan senang tau nak dapat.Zu pon tak ade top up.HAHA.Nak usya blog dia ? Lawa wokk blog dia.Bukan macam zu *tunduk,buat muka sekupang*.HAHA.

Usha SINI :)

Adik manis,zu nak ucap TAHNIAH ni hah.HAHA.Anda lah pelanggan yang paling bertuah.Cehwah ! HAHA.Nanti dapat lah habuan nye erk.Okey.Ninie siap tulis status lagi buat zu.Terharu gila.Sayang ninie :)


 
Zu memang berharap sangat,masih ramai lagi yang sudi follow blog zu.INSYAALLAH,zu akan buat entery post yang terbaik untuk korang semua cuci mata.

So,terima kasih to all my followers for your supporting :) ILOVEYOU tak terhingga :)

3 comments :

Mizzs Ninie said...

hiihi.. :D

I K A :) said...

saya follower awk yg ke 109 :D teheee

Nurul Zulaikha said...

ika : okeh :) thanks for support me :)