I Want That,Mummyyy


Assalamualikum :)
Hello Guys :)

Ehemmm.Sebenarnya ini bukan latest updated blog zu :) Malam nanti iye :) Take a note.HAHA.Semalam zu kencing korang ? Hey ! Zu beradab okeyh.Bukan niat zu.Zu tak sangka ada suatu yang zu nak share kat korang sebelum latest updated zu.


Wahhaa..Apa ke benda yang zu share handphone samsung galaxy Y ni ? Nama sebanar dia SAMSUNG GALAXY YOUNG :) Wahh.Macam lagu 'tonight we are young' pulok dah.HEHE.So,Motif zu share,zu nak handphone tu.Siapa mahu kasi ? *semua buat bodoh*.Okeh ! Zu faham :) Siapalah zu ni kan.Nak mintak parents,parents dah habis banyak duit untuk zu.Malu pulak nak minta.Nak mintak boyfriend,zu mana ada boyfriend.So,zu minta korang.Boleh kasi ? *mata kedip-kedip*.HAHA.Tak ada lah.Zu gurau sakan je :)

Matlamat zu,lepas habis PMR,zu mahu handphone ni :) Kalau lah result zu bagus,tak ada lah susah-susah zu nak collect duit semata-mata nak beli phone ni.Orang yang bakal jadi pemurah gila bila zu dapat result bagus ialah parents zu.Diorang cakap,kalau nak beli handset canggih-canggih,dapat 8 A's.Arrrmmm.INSYAALLAH mak :)

So,kalau mak zu tak nak guna duit dia sendiri,zu akan guna duit zu.*Mana kau nak korek duit zulaikha oii*.HAHA.It's okey.Saya akan berusaha untuk dapat 8 A :) Haaa.Tak lah duit aku melayang kan ?

Okeyh,so doakan zu dapat handhone galaxy young ni iyer :) Zu suka zu suka :) Zu dapat tahu handset ni pon dari cousin zu.Dia yang nak beli handset ni,tapi zu yang lebih-lebih.HAHA.Bila parents saja-saja tengok handset,parents terus tanya ''mana satu samsung galaxy young'',penjaga kedai tu pon tunjuk ''ini maa''.Tanya wakil bagi cousin zu.Bukan zu :( Nak nangis.HAHA.Perghh ! Samsung galaxy young sudah curi hati zu.Tengg terengg.HAHA.

So,doakan zu berjaya :) AMIN :)

5 comments :

meisnani said...

Kumpul duit nanti dapat la tuh... hihih

Nurul Zulaikha said...

HAHA.saya boros lah -___-

Kawaii_Gurlzz said...

Semoga Zu dapat 8A ye.. kuatkan semangat :) Amiiin. :3 hihi

tirahzairi said...

selamat berpuasa..hihi

Nurul Zulaikha said...

Kawaii_Gurlzz : Thank yuk dear :)

Tirah : Selamat berpuasa juga :))