Sweet Fifteen


Assalamualaikum :)
Hello Guys :)

Hei ! Rindu zu tak ? Ofcourse lah kan.HAHA.Perasan -..-' Eh ! Perasan tak,zu tak update blog ? Tak kan ? HAHA.Semu pakat-pakat tak jenguk blog zu.Sadis :( It's okey.Zu tak update apa-apa pon.Buat apa nak tengok blog kosong kan ? *mata ke atas,tangan di bahu*

Perasan tak gambar kat atas ? Ye ! Gambar kucing tu.Kalau korang nak tahu,zu pencinta kucing :)Tapi,bukan kucing isu hangatnya :) Semalam hari apa erk ? Ouh.Yang korang ingat hari AHAD,1 haribulan 7 tahun 2012 kan ?

Sebenarnya,sebenarnya,semalam hari jadi zu :) *senyum sampai ke telinga,buat muka comel* So,kucing tu tengah nyanyi lagu birthday song to me :) HAHA.Ciss ! Semua tak ingat.Sadis sekali lagi.Mummyyy ! HAHA.So,apa yang excited nye ni ? Kalau korang nak tahu,zu nak ucap terima kasih banyak-banyak pada sesiapa yang wish birthday zu tak kira sama ada face to face atau di facebook :) Janji ada 'face'.HAHA.Okeyh.Tak banyak orang yang wish zu dekat facebook.Zu ni bukannya ramah tak tentu hala atau dipendekkan kata hotsentap tersentap sentap tu :) Tapi,zu very appreciated dengan wish korang yang dalam facebook tu :) Sayang anda banget-banget :)

Wah ! Dah lima belas tahun,zu still celebrate birthday zu :) HEHE.Please dont call me 'kanak-kanak ribena' :) Dan parents zu kasi zu hadioh huh.Ceh ! Berlagak.HAHA.Tapi zu rasa best sangat bila dapat hadiah dari parents.Rasa tak nak guna je.HAHA.Sayang bukan kepalang.Terima kasih ye ayah,ma :) ILOVE YOU SO MUCH :)

Tadi,kat sekolah,kawan zu buat surprise dekat zu.HAHA.Dia letak hadiah dalam beg zu senyap-senyap.Apakah ? HAHA.Tapi hadiah tu comel gilaksss.HAHA.Otak kita orang kan gila-gila :) Time birthday dia,zu bagi dia tabung lembu :) And then,sekarang dia bagi zu cawan spongebob :D Comel :) Nak caption sikit lah dia ni :) ANIS ANISAH BT MUHD TALHA :) Huh ! Satu dunia boleh namapk.I love you fuckin damn :) HAHA.

Okeyh.Itu saja kisahnya.Soryy sangat zu lambat updated.Busy busy busy.So,thank you again especially for ALLAH S.W.T.

2 comments :

ked said...

eh2.. mude lagi budak ni rupenye..
hepy besday zu..
kite pon suke kucing gak.. hehehe

Nurul Zulaikha said...

HEHE.still muda lagi erk umur 15 ? Wahhaa..Thank you dear :)