Perlukan Pendapat Anda

 
Assalaumualaikum :)
Hello Guys :)
 
 
Ehem ! Strait to the point jer lah erk.HEHE.Zu rasa,zu nak buat cerpen dalam blog zu ni.Tak kisah tajuk apa.Ikut mood zu.Kalau zu rasa salah satu cerpen tu bagus,zu akan share kat korang dekat blog zu ni.Haaa.Korang setuju tak ? Ehemm.Bagi sesiapa yang suka membaca,boleh lah spend time dekat blog zu ni haa.
 
Zu nak buat entry pendek-pendek jer hari ni.Sebab kalau zu buat entry panjang,ramai yang tak akan baca entry zu yang perlu kan sangat-sangat pendapat korang ni.Please ! Berikan pendapat korang di comment box okeyh ? Kalau ramai yang setuju.walaupun seorang sahaja,zu akan teruskan cerpen ni.Ewah ! HAHA
 
Okeyh lah.PENDAPAT ANDA AMAT DIPERLUKAN ! Cerita romantik,sedih,lawak semua ada :)

 


3 comments :

O.R.A.N.G.E said...

wah menarik.... best baca :)

jom sini plak
http://akukaudansesuatu.blogspot.com/2012/08/gembira-sedih.html

Abbie Nichkhun said...

boleh la jgk....buat saja cerpen krn sy jg minat membuat cerpen pendek :)

Razil Tahir said...

buat laa... adalah yang berminat nak baca nanti... huhuhu XD