First Day Of Syawal


Assalamualaikum :)
Hello Guys :)

Heiluu.SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI :) HAHA.Tak lambat lagi kan ? Alahai,baru raya keempat kan.HEHE.Alhamdulillah,first day of syawal kita berjalan dengan lancar :) Walaupun first day of syawal zu tak semeriah macam tahun lepas.

Hari ini,mak su zu pergi Peneng melawat Mak Yang zu.Sedih lah zu tak dapat ikut.Nak jumpa kakak sedara zu dekat Peneng tu.Sob sob :( HAHA.Tak apa lah.Redha ye dok ? Eh ! Nak tengok gambar hari raya zu ? Kalau tak ada gambar tak sah kan ? Mana boleh kalau tak tangkap gambar kenangan.Eyhh.HAHA.


FIRST DAY OF SYAWAL

HAHA.Hamik kau ! Tak meriah pon raya tahun ni * berapa kali kau nak ulang*.Ramai yang tak balik kampung.Sedara zu semua beraya kat rumah sendiri dan ada yang beraya di rumah sebelah lain.Faham faham jer lah.Tahun lepas memang meriah.Bayangkan semua sedara balik kampung.Fuh !! Memang meletup kampung zu.HAHA.

Duit raya ? Eh eh ! Zu tak dapat duit raya.LALALALALA.HAHA.Allaa.Kalau dapat pun ada lah berpuluh-puluh.Bukannya macam korang beratus ratus ratus.HAHA.So,jangan tanya duit zu berapa.

Eyh ! Siapa nak jemput zu datang rumah terbuka dekat rumah dia ? Ehemm.Zu nak datang ziarah ni.Ewah ! HAHA.Tapi......di sekitar IPOH sahaja. * Macam lah orang nak ajak kau datang rumah dia zulaikha oiii *. Okeyh,tak nak ajak zu it's okey.Siapa lah zu ni.Wahhaa.

So,SALAM IDULFITRI lah zu ucapkan.Kalau zu merepek panjang berjeler karang,entah panjang mane lah entry zu kali ini.Muahhh untuk anda di pagi keempat syawal :)

2 comments :

Faizul Osman said...

bila dah makin besar duit raya yg dapat pun makin sikit... tak best langsung... mmmm...

Nurul Zulaikha said...

Yeah ! Betul betul :) SAYA SOKONG :D