Result PMR Oh Result PMR !


Assalamualaikum :)
Hello Guys :)

Tik Tok Tik Tok Tik Tok Tik Tok.Haih ! Lagi berapa jam nak ambil result PMR.Seram kot.Haiyoo.Entah apa lah yang ku dapat :'( Dekat FB dengan twitter , ramai dah dok bising pasal result.Haih ! 







  
Itu baru Facebook :)


Actually , twitter lagi belambak.Tapi malas nak cari.

Lihat ! Betapa gerunnya batch 97's.Ambil result lebih seram dari jumpa doktor gigi -.- Seriously ! 

Ya Allah , Sesungguhnya kau maha pemberi dan maha pengasih , berikanlah kami pelajar tingkatan 3 2012 keputusan PMR  yang cemerlang mengikut apa yang kami usahakan.Tiada tempat yang kami mohon selain dari Mu Ya Allah.Segala pemberian hanya lah dari engkau.Segala usaha hanyalah dari diri sendiri.Kami memohon padaMU dengan merasa rendah diri Ya Allah , berikanlah kami keputusan PMR yang cemerlang.Amin amin ya rabbal alamin.

Kepada pelajar SMK RAPAT SETIA , Besok kita jumpa yaa.Aku rindu kome woii.HAHA.Besok zu nak pelok sorang-sorang.Ehh.Mana boleh ! Esok confirm semua moody -.- Haiyaa.

Eh ! Besok bila dah ambil result , nak kongsi ke ? Tak pa.Biarlah.Ada setengah orang , mungkin tak kesah kalau orang tanya result dia.Ada setengah orang , bila ditanya result , mulalah muka berubah gila.HAHA.Kalau korang tanya seseorang pasal result besok, kalau dia tak nak jawab ,biarkanlah.Jangan paksa.Macam zu.Ehhee..HAHA.Kalau dia tak nak share result dia dengan kita , kita toksah share result kita kat dia.MUAHAHAHAHA.

Besok lah penentu ke mana hala tuju zu tahun depan.Zu redha dengan apa saja keputusan zu.Zu redha ! Kalau itu jer yang boleh dapat , zu akan usaha lebih masa SPM nanti.Mungkin zu banyak kesilapan.Sedarlah.Kalau kita tak dapat apa yang kita ingini , mesti ada silap dimana-mana tu.Tapi , USAHA tu penting.

KALAU USAHA SIKIT , DAPAT SIKIT ! KALAU USAHA BANYAK , DAPAT BANYAK.

Yedok ? HEHE.Okey lah.Doakan zu dapat result PMR yang gempak-gempak punya keyh :) Aminn...

Eh ! Nak ambil result pukul berapa erk ? Sila tinggalkan komen anda okeyh :)



6 comments :

Anis Farhana said...

Yeah , doakan saya jugak . semoga dapat keputusan yang cemerlang esok :D

Mai Maisarah said...

Harap harap akak dapat keputusan cemerlang :) Doakan Mai for 5A's next year :')

Charles Naida said...

..yeah..doakan saya jga..semoga kita sma2 dpt keputusan yg cermerlang esok..aminnnn!!!!

jarijariberry said...

hei :) gudluck dear . wishes u da best ya :D

AFINA said...

semoga berjaya okey . nasib baik akak dah lepas . kekekeke . ^^

Arisha Halim said...

Semoga berjaya :)