NO HONEYMOON YEAR !


Assalamualaikum :)
Hello Guys :)

Sayang apa khabar denganmu , di sini ku merindu kan kamu.Cehwah.Nyanyi pulak dah.HAHA.Eh ! Macam mana sekolah ? Thumbs up ke ? Thumbs down ? Zu ? Thums up :) *Maybe*.HEHEHE. 

No honeymoon year ? Apa maksud tu ? Yaa ! Tiada lagi berbulan madu.HAHA.Pelik bukan ? Zu belum kahwin ,tapi kenapa sebut pasal honeymoon year ni ? Okey , let's began ! 

Now , zu dah form 4.Yaa.Dah 16 tahun dah.Ehh ! Tapi still muda keyh.Birthday zu lambat lagi okey.HAHA.Setiap cikgu yang masuk , mesti dok bagi mukkadimah yang panjang tapi padat ! Yaaa.I like :) Sedang cikgu behujjah dengan panjanggnya tu , mesti cikgu selitkan kata hikmah ''NO HONEYMOON YEAR ! FULLSTOP ! '' Haahh ! Dah berpakat dengan cikgu lain erk ? Dah berapa banyak cikgu dah yang cakap tu.Yer lah kan , lepas PMR , sebelum SPM ! Memang honeymoon lah kan ? Tapi , kata-kata cikgu tu BETUL dan AMAT TEPAT SEKALI ! So , saya tak jadi pergi honeymoon.Honeymoon dengan buku jer lah.*Ye ke ni ? *

Zu dah tekad dah azam ! Tiada lagi kemalasan ! HAHA.Ye ke ? Masuk bulan 3 , habis lah azam tu.Kan ? HAHA.Tapi zu tak mau ! Zu tekad.Ewaah.Dah macam nak berperang dah.

So , doakan zu berjaya laksanakan azam zu tahun ni :) Tingkatan 4 punya subjek teramatlah perit.Tambah-tambah zu ambil add sains.Soooo , goood ! Tapi , zu yakin zu boleh bawa semua tu.Ewohh ! HAHA. So , good luck okey bagi sesiapa yang ambil exam besar tahun ni ! Zu tahun depan , baru ambil exam besar.Wow ! Terbesar woii.HEHE.

Okeyh.Lain kali zu update lagi.Maaf lah , zu jarang update sebab busy :) Segala kesilapan amat disesali :) ILOVEYOU :*

3 comments :

Yasmin Aris said...

bagus2. semangat :)

Mysara Ab Rahman said...

dlu zaman akak skolah pn mmg ckg confrm ckp cm tu! hee
nway, follow here..:)

Nur Amalina Maisarah said...

All the best Zu ^^ tekadkan semangat tu jangan cepat patah smgt erh ^^ bljr memeolek ^^