Celebrate Cousin Birthday



Assalamualaikum :)
Hello Guys :)

Happy birthday to cousin , happy birthday to cousin , happy birthday to Athirah and Kak Erda , happy birthday to you alls :) EHEHE.Siapa punya birthday ? Cousin zu , Nur Izzati Athirah dan Erda Parmila :) Sedap kan nama awek awek cun ni :) Sorang sambut birthday yang ke 10 tahun , sorang lagi 30 tak salah zu.Zu lupa lah umur kak Erda.HAHA.Sorry beybeh :)

Semalam ,Mak Su zu ada buat jamuan kecil dekat rumah sempena hari jadi anak dia , Izzati Athirah tu 12 February.And then , Mak Long zu datang dari Peneng sebab ada kenduri kat Ipoh.Kebetulan pulak , Kak Erda punya hari jadi 1 february.So , alang-alang meyeluk pekasam , biar sampai ke pangkal lengan lah jawabnya :) EHEHE.

Nak tengok birthday girl semalam ? Okey.Zu persembahkan erk.Jangan cair tau bagi lelaki-lelaki.Cehwohh.HAHA.


Lawakan ? Cucu kepada Hani dan Puteh lah katakan :) HAHA.Saya bangga :) Okeyh.Zu malas nak cakap banyak-banyak.Korang tengok jer lah gambar yang zu akan tempek kat blog ni eh :)


Time ni , birthday girl nak bersiap.Amboi , kalah tuan puteri , you alls.


Sebelum turun , snap picture tuan puteri dulu.Muehehe.

SESI MEMOTONG KEK :) 


Nyummmyy :)










SESI MEMETONG PULUT :)


Cantikkan pulut tu :) 




SESI BUKA HADIAH :)


Haaa.Apakah dalam hadiah tu ? Jeng jeng jeng.....


Music box -.- Jelous nye :( Hadiah idaman zu sejak kecil lagi :')


Kak Erda dapat bantal yang dalam kereta tu :) Ekekeke.Comel.Hello Kitty :) 

Gambar zu tak ade ke ? EEHEHE.Zu jadi photographer.So , tak ade lah gambar zu.Sedih kan ? AHAH.Tak apa lah.Janji ada kenangan yang terindah.Meriah wook majlis ni :) 

So , HAPPY BIRTHDAY IZZATI ATHIRAH & KAK ERDA :) Nanti birthday zu nanti , zu nak sambut macam ni jugak lah.Pakai gaoun , pakai crown , make up.Fuiyohh.HAHA.Mesti semua orang terkedu.Errrr.HAHA.

Kek tu dari secret recipe :) Sedap gila sampai mejilat jari.AHAAHA.Thanks to secret recipe.Kek punya panangan , zu dah tak makan makanan lain dah.AHAHA.

Lepas sambut birthday tu , tiba lah masa cousin zu yang kak Erda tu berangkat ke Peneng.Lepas dah lambai diorang bagai nak rak , layan movie cinta kura-kita.Betapa sweetnya movie tu.AHAHAHA.Tahu lah , zu dah ketinggalan.Sebab movie tu dah lama ditayangkan.

Kalau korang nak tahu , abang zu sambut birthday sama tarikh birthday Athirah.Tapi tahu lah kan , lelaki ! Apa barang sambut sambut birthday ni bro ! AHAHA. 

Nanti kalau birthday zu , zu nak wishes yang mendoakan kerjaya dan kesejahteraan zu.HAHA.Birthday pon lambat lagi.Ada hati nak suruh ucap sekarang.

Okey lah.Sampai sini saja :) Semoga anda terhibur.Eh ? Nak kek ke ? Aloo.Dah habis.HAHA.Semua makanan dah habis.Dah dah ! Jangan mintak dah.HAHA.Assalamualaikum *tutup pintu*

6 comments :

AyueJean AJ said...

Happy birthday to both of them.....

Hawa Faqihah said...

sedapnyee kek..yummy!

Iffah Nadiah said...

Happy Birthday

Sherlyanna Angiela said...

macam tuan puteri ni dua orang ni... hehe... happy birthday Izzati Athirah and kak Erda... =))
done follow u

zeeraLiLy said...

best nye besday girl...
dpt hello kitty present, send my regard to her.. 'hepi besday gurl'

minat kitty jgk ke? leh bce ni..
http://belogzeera.blogspot.com/2013/01/hello-kitty-town-jb.html

http://belogzeera.blogspot.com/2012/09/hello-k-itty-collections.html

i bnyk posting bout kitty..hee

Arfahani Arsad said...

hb! sdpnya pulut kuning..
http://dirihani.blogspot.com/