Comel Kan Blog Saya ?


Assalamualaikum :)
Hello Guys :)

Haaah !! Tengok blog zu.Lawa kan ? Blue theme :) Actualy , zu teramatlah kurang bodek blog zu sejak mula sekolah ni.Ye lah.Dengan homework nye , dengan tension nye kan ?

HAHA.Blue colour is my feberet :) Amboii ! HAHA. So , siapa minat biru , angkat tangan ? Huiyohh.So many like blue colour :) *macam nampak je* Warna biru ni awesome kalau nak tahu.Sebab apa ? Warna biru ni warna yang tenang.So , korang masuk blog zu pon tenang je.EKEKEKKE. 

Banyak part yang zu ubah.Nak katakan semua lah kan ? HEHEHE.So , suka ke tak suka , peduli apa hakku.Blog hakku kan ? HEHE.Gangster gila zu hari ni -.-

Minggu ni zu langsung tak ada mood.Seriously , ini semua punca dari minggu lepas ? Nak tahu apa ? tunggu lah updated zu akan datang.Zu akan cerita yaa.

So , sampai sini je :) Terima kasih sebab sudi puji blog yang dah berdebu tanah ni :) Sedebu mana pun , korang tengok juga blog zu yang comel ni.Eheee *comel lah sangat* . Okeyh.Kalau nak tahu kenapa zu tension minggu ni , teruskan stalker blog zu.Cerita terhangat di pasaran ni.EKEKEKE. 

Assalamualaikum :) 

5 comments :

Sophia Hany said...

mlu nak kata blog awk cntik sngt..

http://kisahhidupku1999.blogspot.com/

Bin Muhammad said...

Salam,
Aduh...Biru mata hitam ku! Hehe.... Cantik! Tapi ada font yg berwarna biru...susah skit nak baca.

pqahhh. said...

betul2 biru . cantik lahh background blo awak .nak2 boleh ? huahuahua

yan shamba said...

woa..blue gitu..comel..jeleslah :)

Afiqah Adzan said...

Huyoo ! Lawanya blog