Proud Of You Followers


Assalamualaikum :)
Hello Guys :)

Sayang apa khabar dengan mu . Di sini ku merindu kan kamu . Eh ! Nyanyi pulak zu ni.Jangkit kat sekolah tadi lah ni.HAHA.Eheem.Sedap kan suara zu ? Korang bukan dengar pon kan -.- Okey ! Jangan merepek :)

Kenapa zu terharu ni ? Bak kata cikgu zu ''terGaru'' -.-' Apakah yang diterharukan ni ? Eyh.Cuba bawak bersabar.Okeyh.''Tarik nafas......lepas...Tarik nafas...Lepas....Tarik nafas..............

Okeyh zu teruskan cerita.Eh ! Lupa pulak ! ''Lepas'' :) EKEKKEKE.

Dalam 4 hari yang lepas (Rabu , 4/3/13) , zu terasa berat , malas sangat nak on line.Especially nak bukak blog.Bukan ada apa pon blog zu ni.Dah berdebu tanah.HAHA.So , zu ambil keputusan untuk buka blog bila lapang saja.Tapi , dengan tak disangka , tak diduga , zu terkejut bila bukak facebook.Zu pelik , pahal ada nama aku dalam link seorang blogger ni.Zu pon bukak lah link dia.Tengg terengg..Tak sangka dia buat entry pasal followers dia for the first time.Dan , followers tu , ialah zu.Oh My God ! Time tu , zu memang happy gila nak pengsan.Sebelum ni , mana pernah orang buat entry pasal zu. Sad life.

Siapa nama gadis yang cantik , comel , cun melecun ni ? Berapa umur dia ? Nak ngorat eh ? HAHA. Singgah blog dia , and pastikan korang baca entry pasal zu tu :) TEKAN SINI !

Masa zu baca entry , kak Elly *gorgeous nama dia* ni , zu senyum jer dari permulaan entry , sampai akhir entry.Kalau parents zu tak ada kat depan zu , maybe zu hilang kawalan.HEHEHE.So , for appriciated it , zu pon post komen dekat entry tu :)



Tak cukup dengan tu , zu tambah lagi , update entry pasal dia pulak.So , nampak tak proud zu terhadap followers yang 'terrccintaa' ni :) Sebenarnya , zu bangga dapat followers yang sentiasa sokong zu , yang sentiasa ada bila zu jatuh dan bangun.Sebab tu zu tak nak tinggalkan dunia blog.

So , sampai sini saja dulu :) For the next time , zu akan update lagi :) Cerpen masa cuti seminggu baru zu update , sebab zu busy dengan ujian sebelum cuti tu :) 

Okeyh :) Thank you , kak Elly :) Iloveyou :)

2 comments :

Sophia Hany said...

terharunya dpt bce bnda yang mengembirakan org..Hahaha..

http://kisahhidupku1999.blogspot.com/2013/03/today-is-sabtu.html

Syazz Estelle said...

:') teruskan menulis Zu <3 gudluck 4 you .