Wish Me Luck , Guys


Assalamualaikum :)
Hello Guys :)

Haiiiiii :) Apa khabar readers zu yang zu sa sa sa sayang sesangat ni ? Zu ? Zu sihat je.Entah kenapa zu semangat nak menghupdate blog hari ni.EHEHE.Mungkin ade sesuatu yang nak zu sampaikan.Hurmmm *thinking*

Minggu depan zu ada ujian.Itu lah tujuan zu hupdate hari ni :) HAHA. Study ? ehhh.Mesti lah.Zu nak berjaya menjadi pelajar yang cemerlang dan bersahsiah tahun ini , tahun depan dan selama lama lama lamanya :) Jangan lah ketawa kan zu.Zu tengah semangat ni.Semangat macam perwira kita dekat Lahad Datu tu :) Pray for Lahad Datu and our legend :)

Tapi , hari isnin , zu tak tahu lah dapat jawab ke tak exam Bahasa Melayu dengan P.Islam.Sebab zu ada hal.Bukan hal peribadi , tapi hal sekolah.Hal apa ? Adalah....HEHE.Nanti zu cerita.Tapi zu harap sangat , hal tu boleh dielakkan.Sebab ujian ni lah kita nak score kaw kaw punyaa :) Benda tu mungkin tak penting.Zu tak sanggup dapat nombor last dalam kelas sebab kan hal yang remeh macam tu :) Harap lah zu dapat jawab exam minggu depan dengan baik :) Insyallah :) 

So , doakan zu berjaya dalam ujian selaras 1 ni ye :) Dan doakan zu berjaya sehingga akhir hayat zu :) Dan doakan zu berjaya jugak di akhirat :) Amboihh.HAHA.Siapa tak nak berjaya dalam dunia ni.Seeemuuaa nak berjaya :) Sebab tu azam kene kuat.Walaupun ada rintangan dan aral yang melintang.So.....


Doakan zu.Mungkin minggu depan zu ''JARANG'' on.HAHA.Update blog lepas exam.Senang cerita masa cuti sekolah seminggu tu :) Time tu , korang tengok jer lah blog zu ni hah.Dah tak berdebu tanah dah :) EKEKEKE .okeyh ? Sesiapa yang tengah duduki exam , tak kira lah , sekolah ke , kolej ke , universiti ke , janji buat elok-elok.Jangan leka ! HAHA.Jangan lah jadi macam zu.Soooo careless.Harap lah time jawab exam tu tak careless.Amin :)

So , Good Luck for SMK Rapat Setia student :) I wish you the best next week :) Assalamualaikum :)

3 comments :

AyueJean AJ said...

Gudluck... =D

saifudin abu izzudin said...

nice day :)
Bermimpilah tentang apa yang ingin kamu impikan,
pergilah ke tempat-tempat kamu inginkan,
Jadilah seperti yang kamu inginkan,
karena kamu hanya memiliki satu kehidupan
dan satu kesempatan untuk melakukan hal-hal
yang ingin kamu lakukan

http://www.nolimitadventure.com/

saifudin abu izzudin said...

nice day :)
Bermimpilah tentang apa yang ingin kamu impikan,
pergilah ke tempat-tempat kamu inginkan,
Jadilah seperti yang kamu inginkan,
karena kamu hanya memiliki satu kehidupan
dan satu kesempatan untuk melakukan hal-hal
yang ingin kamu lakukan

http://www.nolimitadventure.com/