I'm Busy


Assalamualaikum :)
Hello Guys :)

Hey disana ! Disini rindukan di sana.Apa khabar wahai pembaca-pembaca blog kesayangan ku sekalian ? Rindu zu tak ? Ofcourse lah kan ? Dah berabad-abad zu tak berguling-guling dengan blog ni.Dulu , tak habes-habes dengan blog.Blog blog blog dannnnnn blog.And now , buku buku buku dannnn buku.Herghh.

Zu mintak maaf sesangat sangat , sebab dah jarang sangat update blog.Viewers blog zu dah merodom jatuh :( Sedih lah kan ? Mana tak merodom jatuh , bila buka blog zu jer asyik benda yang sama kan ? Boring lah kan ? Mesti give up kan ? So , zu paham.Followers in my blog also like that.Nothing happen dari zu last update.HEHE.

So , cerpen dalam proses.Sebab zu tak boleh hadap laptop 24 jam macam dulu semata-mata nak siapkan cerpen.HAHA.Now , zu busy. *busy lah sangat*.HAHASo , korang kena faham.Next year zu espiyem (Nama manja bagi SPM) , so memang kena struggle lah dari tahun ni.Cehwohh.HAHA

Kalau zu ada masa yang lapang , Insyaallah zu akan update :) Zu tak janji , sebab zu akan update bila zu rasa ikhlas nak update blog.HAHA.Kalau tak ikhlas mengupdate , entry kita jadi tak kena dengan readers.Zu tak mo lah cenggitu.HAHA.

Okeyh ! Itu sahaja pemberitahuan notis pada korang semua :) Keep in touch dengan blog zu.Kalau blog zu berhabuk , lip lap lip lap kan sikit noh :) Terima kasih :) Assalamualaikum :)

2 comments :

Mysara Ab Rahman said...

gud luk and study btul2..:)

Batu Adventure said...

nice day:)
saya adalah saya hari ini karena pilihan-pilihan
yang saya kemarin..


bagi-bagi motivasi yaa.. :)


http://wisataoutboundmalang.com/