SixTeen Years Old


Assalamualaikum :)
Hello Guys :)

Ehem ehemm.Happy birthday to ME , happy birthday to ME , happy birthday to MEEEEEE , happy birthday to ME :) HAHA.Kesian zu nyanyi birthday song untuk diri sendiri :( Sob sob :'(

HAHA. 1 JULAI 2013 hari ISNIN yang lepas , hari tua zu.Ehh ! Zu muda lagi lah.Alhamdulillah , sudah 16 tahun zu bearada di muka bumi Allah S.W.T :) 16 tahun jugak zu dapat nikmat serta dugaan yang diuji dari Allah :) Alhamdulillah.Walaupun kadang-kadang hidup lama ni pelbagai cobaan dan ujian yang datang , bersyukur lah :) 

1 Julai 97 , pukul 8.03 malam , zu dah merengek menangis like a baby nak susu :) HAHA.Ada ke baby yang keluar dari dalam perut ibu dia gelak ? Tak ada kan ? Kalau ada , bagitahu zu.Zu nak tengok :) Even zu menangis tak henti-henti , parents zu tersenyum di sisi zu.Mak zu cakap ''Mak terharu time kamu lahir.Sebab kamu satu-satunya anak perempuan mak dan ayah tapi tak boleh di harap !''.HAHA.Zu ada dua abang , dan zu sorang jer perempuan.Jadi korang boleh bayangkan betapa syukurnya parents zu time dapat zu kan ? *ewahh.Nak puji diri sendiri konon*.

TERIMA KASIH banyak-banyak pada sesiapa yang wish zu especially kawan-kawan zu yanmg zu sayang.First yang wish birthday dekat zu , SITI NUR SAKINAH :) And thanks to kawan-kawan zu yang wish dekat twitter and facebook.Thanks to Wani , Diana and Nana for sing a birthday song to me dalam versi Korea :) Sumpah terharu gila :') Thanks to Shukri for present keychain from Melaka.Thank you very very very much to my parents to , sebab belanja zu Domino's and satay :) Sayangggggg semua nya :*

So , walaupun tak dapat hadiah yang terlampau banyak macam zu dapat time darjah 6 dulu , zu tak kisah :) Wish tu penting ! HAHA.Zu terus terang , zu terkilan dengan kawan-kawan zu yang tak wish birthday zu.Huwaaaa :'( HAHA.Tapi tak apa.Mungkin diorang lupa.HAHA.Zu tak mengharap langsung hadiah tahun ni.HAHA.Kalau zu minta dekat korang hadiah tu , hanya GURAUAN semata-mata.Deii ! Mahu hadiah !!! HAHA.Abaikan -.-

So , sampai sini sahaja :) Maaf kalau zu terlampau lama tak update blog.Sekian lama ni asyik busy saja.Oh God ! Kalah PM you know.HAHA.

Assalamualaikum ....

5 comments :

fardiyah said...

happy birthday :) smga pnjg umo dan mura rzki dear^_^

ayuniSumairu said...

Heppy Birthday dear!!
have a wonderfull day!
semoga berjaya dunia akhirat :)

Galaxy_Hany said...

HB TO U

Bin Muhammad said...

Salam, selamat ulang tahun...masih terlalu muda lagi, semoga berjaya dalam pelajaran dan berjaya dalam hidup. Masih banyak yg perlu anda hadapi...teruskan mengutip ilmu dunia dan akhirat.

Semoga kejayaan milik anda :)

Sabrina Tajudin said...

Selamat hari jadi!!!
May Allah bless you with happiness and health! <3

Jemput baca latest post saya - Monthly Favorites | June 2013