Dear Crush


Assalamualaikum :)
Hello Guys :)
Hei hei hei hei,aku tak percaya cinta.Aku tak percaya cinta.Aku tak percaya C.I.N.T.A :) Ada ke lagi istilah tu ? HAHA.Lagu dipetik dari lagu Aku Tak Percaya Cinta-Liyana Jasmay.Zu rasa,istilah tu tak ada guna sekarang ni kan ? Walaupun single,korang confirm ada crush.CRUSH ? *muka excited*
 
 
Apakah CRUSH ? Wahhaa.Crush itu bermaksud,orang yang kita suka :) Example,zu suka korang.Yes ! Tapi zu tak couple dengan korang.Zu jadi secret admire korang.Wahhaa.Itu contoh je erk.

Actually,korang ada crush ? Ofcourse lah kan ? Bagi yang dah couple tu,korang tipu lah kalau korang tak ada minat orang lain.HAHA.Bagi yang setia terhadap pasangan,SYABAS ! Siapa crush korang ? Macam mana lah ropenye ? Lawa ke ? Handsome ke ? Jahat ke ? Baik ke ? Nak tahu jugok.Cerita lah ceritalah.Kalau tak nak bagitahu nama pon tak kesah lah.Excited nyer.HAHA.

Sebenarnya zu pon ada crush.LALALA.Sorry kalau zu tak pernah kongsi kat korang.Zu rasa ini lah kali pertama dan kali terakhir zu cerita kat korang pasal crush zu.Dah tiga tahun dia jadi crush zu wokk.Dua tahun di sekolah rendah,dan tahun ni cinta berputik sekali lagi.Ceh ! Hampeh betul mamat tu.Tapi sekarang,zu akan berusaha untuk lupakan dia sebab dia dah ada girlpreng bebb ! *nangis tidak berlagu*

So,siapa nak jadi crush zu ? Semua buat muka toya.HAHA.Zu tau lah siapa diri zu ni wahai kaum adam.Acehwah ! So,kalau korang ada crush,patut ke korang bagi tahu dia ''HANYA AKU CINTA KAU SEORANG'' ? Haaa.Kalau dah cinta mati,makan tak kenyang,mandi tak basah,tidur tak lena,boleh lah bagi tahu dia.Kalau suka dia macam main-main je,kejap suka orang ni,kejap suka orang tu,kejap suka dia balik,baik jangan bagi tahu dia :) Cari nahas namanya tu.Itu pendapat zu :)

So,cintai lah dia seorang :) Cehwah ! Falsampah betol.So,jika anda ada crush,selalu lah makan koko crunch.HAHA.Merepek.Kalau suka dia gila-gila,beri tahu dia,kalau dia tak terima,kau terima jer lah senang.Tak payah nak panjang-panjangkan hal.Settle !

Kalau malu,nanti melepas acano ? Mana lah tahu dia sedang mencari pasangan macam korang.Amboii.HAHA.Okeyh lah.Sini sahaja :) Boy boy,girl girl you are my crush :))

1 comment :

NANG NOR AZIMAH LONG NADZRI said...

yup2 , setuju...everyone have crush...haha