Hello Boots


Assalamualaikum :)
Hello Guys :)

Ehemm..Whats up bro / sys.HAHA.Lu orang apa khabar ? Zu sihat jer.Eh ! Dah 6 hari puasa.Siapa puasa penuh ? Angkat tangan ! Saya saya.HEHE.Eh ! Rindu zu tak ? Ofcourse lah kan.Lama tak dengar celoteh panjang berjeler zu ni.

Okeyh.Dalam tempoh zu tak update ni,tak banyak cerita pon.Tapi,hari ini,hari DOWN bagi zu.Unlucky,bad mood semua ada hari ni.Arghh ! Nak macam hari selasa hari tu.HEHEHE.Apa yang terjadi hari selasa ? Entah lah.Tapi yang zu pasti,hari selalasa semua orang buat baik dengan zu.Wahaaa !

Hari ni,semua orang macam....ehemm.Its okeyh.Bulan puasa kena sabar.Mungkin ini dugaan bulan puasa atau dugaan trial yang akan datang minggu depan.What ? Trial ! Its killing me now.Waaaa :( Study ? Ada lah jugak.Tapi tak semua.Aiyaaa.Sepatotnya buat sebulan sebelum trial.Bukan seminggu sebelum trial wahai zulaikha.

Eh ! Sampai sini jer lah.Minggu depan,senyap sunyi lah facebook,twitter,blogger zu ni.Zu nak berperang cubaan ni.HAHA.Belum perang betul-betul lagi ni.Bak kata orang 'raptai' HAHA.

So,doakan zu berjaya menjawab trial PMR yang akan datang :)

3 comments :

aini shahroni said...

all the best my dear :-)
insyaAllah, Allah will helps you..

SemanisRedVelvet said...

hoho....taon nih posa xpenoh agi...waaawaawaaa

Nurul Zulaikha said...

aini shahroni : Thank you dear :) Aminn :))

SemanisRedVelvet : HAHHA.Biasa lah tu.