Everything Gonna Be Okey


Assalamualaikum :)
Hello Guys :)

Hey there ! Zulaikha's here.HAHA.Apa khabar cik cik semua ? Zu ? Time trial ni zu sentiasa sihat :) ALHAMDULILLAH. HAHA.Eh ! Kepada budak form 3,amacam trial ? Boleh buat ? Zu ? Setakat ni boleh lagi.Ada dua tiga paper je yang susah sikit.Itu pon belum termasuk math lagi.Aduhai.Kalau mathematics ta tahu lah zu.Mungkin zu akan pergi dekat cikgu,bagi kertas exam yang kosong,keluar dewan.Eh ! Tak kan terjadi.

Zu sebenarnya lemah maths.So,kalau korang tanya 2+2 pon zu lambat jawab.HAHA.Okeyh.Dekat Kedah trial dia hari AHAD.Apa kah ? Kenapa diorang lambat sangat mulanya ? HAHA.Apa-apa pun GOOD LUCK noh.Eh,dah seminggu zu tak on line.Twitter,facebook,blog semua sunyi.Kepada yang buat bising kat blog zu,zu nak ucap terima kasih.Semalam asal zu buka blog zu,zu sengih-sengih tengok korang comment,tinggalkan jejak kat chatbox,follow blog zu.Sungguh terharu.

So,start esok,maybe zu jarang on line.Study for next paper.Doakan zu dapat buat ye :) Especially MATHEMATICS.Ahhaa ! Sungguh seram paper math tu.Hari Rabu adalah hari terakhir.Sebenarnya,hari Khamis hari terakhir,tapi itu bukan paper yang zu ambil.Sesiapa yang ambil trial exam PMR GOOD LUCK ! Dekat sekolah zu,sebelum exam confirm said ''good luck'' dekat kawan.HAHA.Lumrah hidup.

Okeyh,sampai sini :) Doakan zu buat yang terbaik :) IloveYou :)




3 comments :

◕ Kawaii D Y S H A ◕ said...

gud luck:))

Nurul Zulaikha said...

Thank you dear :)

sweetcoakcroach said...

nice blogg jemput singgah yer http://opahandkerchief.blogspot.com