Assalamualaikum :)
Hello Guys :)
 
Hahhhh..Lamanya zu tak update kan ? HAHA.Sorry,busy study.Ini pon zu ade masa,sebab hari Jumaat.Balik sekolah awal,dapatlah rehat awal.HEHE.Korang sehat ? Zu ? Alhamdulillah :) Kepada budak PMR,dah sedia ? Kita nak berperang ni.Dah sedia senjata ? I means,pensil,pembaris,pemadam,botol air yang besar menggodang ? Zu ? Belom lagi.HAHA.Tinggal lagi seminggu je.So,minggu depan,zu memang tak on9 dah :) Rindu zu please ! HAHA
 
Eh,zu update ni ade sebab.Followers zu dah *444* ! Wahhaa..Luck gile kan nombor tu ? Nak bukti ? Jom terjah !
 
 
 
Tak seramai korang ! Haiyaaa.Macam mana nak tingkatkan followers ni ? Bagi idea ! HEHE. Siapa gerangan yang akan dipromote dekat blog zu ni ? Tunggu jap !
 
Blog dia,blog islamic.Memang bagus untuk cuci mata kan ? So,maaf jika tak ada hadiah macam mana zu buat pada followers *100* zu dulu :) Terima kasih atas kesudia memfollow blog zu ni heh ?
 
Minggu depan,minggu hadapan lagi exam,minggu hadapan,petang ISNIN,Zu akan buat cerpen :) Bersedialah anda.Idea dah mencurah-curah ni :)
 
Kepada semua budak PMR CANDIDATES 2012 :) Nasib kita sama :) Harap korang buat yang terbaik PMR ni eh :) Zu doakan,supaya hati dan minda korang dilapangkan :) Assalamualaikum :)
 
Eh ! Lupa..HAHA.Nak tengok blog dia ! TEKAN SINI !
 
WISH ME LUCK GUYS :) Remember,ILOVEYOU ALLTHETIME :*




2 comments :

HannaNana Swift said...

wahh..fllowers kite pun xramai cenggitu lagi..hee..btw, gudluck for your exam :)

fatin liyana said...

gudluck :) 444 folowers , ok la tuh . kita pon xsramai itu :)