Last But Not Least


Assalamualaikum :)
Hello Guys :)
 
Haahh ! Lamanya zu tak update lepas zu buat cerpen Tercipta Untukku ni kan ? Amacam ? Dah baca ? Kalau tak baca,ruggiii..Haaa.Alhamdulillah,ramai yang kata best :) Tapi ada yang komen banyak wrong spelling.HAHA.Maafkan saya ! Mungkin zu nak cepat.Tu yang TERsalah tekan button keyboard tu.Kalau karangan confirm dah kena 'pang pang' pemeriksa kertas pangkah.HAHA.
 
Eh,zu lama tak update ni zu buat apa ? Kenapa biarkan blog ni berhabuk ? Padahal blog ni baru diedit ? Eh ! Perasan erk ? Ke zu sorang je yang perasan blog ni baru diedit ? Sedih lah macam ni *lap air mata*.Okeyh.Zu explain one by one.Actually,zu study for PMR.PMR nak dekat lah awak awak awak.Gerun gila nak pengsan ni haa.Siapa kata blog zu berhabuk ? Kau hamik baju kau,kau lap blog aku balik.Eehh ! Ingat diorang ni balaci kau ke zulaikha oii..HAHA.
 
Korang,mungkin ini kali terakhir zu update blog.Yes ! Zu nak struggle gila-gila time PMR ni.Zu nak result yang terbaik.Dan yang paling penting,zu nak menuntut ilmu kerana ALLAH :) Cerpen ? Ouh,buat masa ni no more cerpen again.Insyaallah,lepas PMR zu akan buat banyak cerpen sampai korang tak boleh lepas blog zu.Ewah ! HAHA.
 
Haa ! Lupa nak bagi tahu.Bagi sesiapa yang BERMINAT nak baca CERPEN zu yang lepas-lepas,dekat sidebar zu ada zu letakkan link cerpen tu.Ahhh ! Zu bagi strait to the point lah.Klik SINI ! Haa.Kalau dekat sidebar,klik 'CARTA CERPEN'. Okey guys ? Easy right ? Okeyh.
 
Sebelum zu akhiri post ini,zu nak minta maaf kepada semua para blogger,kawan-kawan kalau segala penulisan dan perangai zu yang entah hape-hape ni kan ?Zu nak berperang 9 OKTOBER 2012 ni.Dateline zu adalah 9 OKTOBER 2012.HAHA.Doakan zu buat yang terbaik untuk PMR ! Lepas PMR,kita jumpa lagi di blog usang ni :) Bagi batch 97's GOOD LUCK for PMR :) Do the best of the best okeyh :) Zu sentiasa doakan :) Muahhhh :* Zu sayang anda :)
 
Assalamualikum :)
 



2 comments :

Syima Hussin said...

goodluck

✸Wanny✸ said...

Good Luckkk ;)

jemput singgah

http://mn-mf.blogspot.com/