Bertuah Pada 12.12.12


Assalamualaikum :)
Hello Guys :)

Hello everybody :) How are you ? Okeyh ? Zu sehat je :) Hari ni ramai orang dok bising pasal tarikh yang terlebih cantik ni haa.DUA BELAS haribulan DUA BELAS tahun DUA RIBU DUA BELAS :) Yaa..Nak senang , 12.12.12 jer lah.HAHA.Siapa yang mencipta sejarah pada tarikh ni ? Contohnya , kahwin ke , couple ke , dapat anak ke , zu nak ucap TAHNIAH :) Tarikh yang cantik menjadi hari bahagia korang :) Wow.Bestnya !

Eh.Sebenarnya zu pon nak celebrate something pada 12.12.12 ni.Maaf lah zu tak anouncement dari awal.Sebab zu memang tak sangka benda ni berlaku.Cuba tengok follower zu dah berapa ? Eh ! Kejap ! Zu dah buat printscreen dah.Tengok gambar di bawah jer lah.SENANG ! Tak menyusah kan korang yerdok ?



Alhamdulillah.Memang tak sangka lah follower bertuah pada 12.12.12 ni haa.Sememangnya zu tak sangka follower yang ke seribu bertuah pada 12.12.12 :) HEKHEK.

Semalam zu tengok follower zu nak dekat seribu.Lepastu zu buat andaian lah ''Ehh..Besok confirm dah seribu.Eheee..Memang cantik lah.'' HAHA.Bila pagi , zu semangat nak buka blog zu.Kononnya ada lah follower yang bertuah.Tengok-tengok tak sampai lagi.Sedih gila lah kan ?

Lepas tu , bila malam zu tunggu lagi sorang jer nak seribu.Zu pon apa lagi , promote dengan semangatnya dekat beberapa orang.Ikut nasib.Siapa yang bertuah.Tengok-tengok , someone pretty ni yang dapat :) 

Leya Jamal :) 

Itu account Facebook dia.Belum tengok lagi blog diaNak tengok blog dia ke murid-murid ? *ehh.kau bukan cikgu.sedar sikit*. TEKAN SINI ! Haaa.Kak Leya baru saja dalam industri blog ni.Jom support dia nak ? 

By the way , Kak Leya , zu nak minta maaf sebab tak ada apa-apa nak kasi akak lah.HEHE.Masa follower zu yang ke seratus tu zu bagi topup RM5 je.HEHE.Kalau zu nak edit-edit blog ke , buat header untuk kak Leya ke , memang zu tak mampu.Seluruh blog zu ni , semua zu ciplak dari tutorial orang.HEHE.

Tapi ! Kalau kak Leya nak minta tolong something about blog , insyaallah zu tolong :) By the way , all my followers yang tersayang , terima kasih support blog zu dari zu merangkak sampai lah zu boleh berdiri tegak macam ni haa..Ehh.Ini pon still ketar-ketar lagi.

Terima kasih support cerpen zu :) Terima kasih segala-galanya.I LOVE YOU :* Teruskan support saya :)

3 comments :

syaz estelle said...

terbaik !! :)

yaya said...

Never mind dear, kak leya x mengharapkan anything pon..just support kak leya yang baru setahun jagung dlm dunia blog ni...k peace :-)

Mimi Nur Farahin Hassan said...

Wah untungnya dapat follower sebanyak tu ! =)