Result PMR ? Menggerunkan !


Assalamualaikum :)
Hello Guys :)

Blurrp *telan air liur*.Dah masuk bulan DECEMBER kan ? Haiyooo..Habis lahh.Mati lah.Sakit lah bagi batch 97's.HAHAHA.Korang , result PMR bakal keluar bulan ni jugak ! Kenapa lah bulan ni ? Kenapa ?! Zu dah takut dah ni.Tak senang duduk.

Bila zu fikir pasal result PMR confirm zu berangan zu dapat '8 A' -.- Entah apa-apa kan ? HAHA.Tapi kan kalau betul Alhamdulillah.Dekat twitter semua dah sembang pasal result keluar bila.Ada yang kata 20/12 ada yang kata 26/12 ada yang kata 27/12 ? Zu tak paham.Bertambah takut lah zu macam ni.Cuba tetapkan tarikh tu betul-betul.Haish !

PMR PMR ! Ini baru aku ambil kau PMR ! Kalau aku ambil SPM nanti , seriously tak nak ambil result dah.HAHA.By the way , result UPSR zu tak lah memberangsangkan.Tu yang zu struggle study time PMR.Tapi tak tahu lah apa yang jadi nanti.Time UPSR zu main-main.Korang percaya tak ? Time UPSR zu study last-last minit.Tak sampai setengah jam , zu dah tutup buku.MUAHAHA.Itu lah zu time UPSR.Tapi Alhamdulillah , zu lulus.Tapi A nye tak berapa memandang sangat.

Kalau zu tak dapat 8 A pon tak apa lah.Zu redha.Janji at least ada '5 or 6 A' and then LULUS ! Itu jer Ya Allah.Zu teringin nak jumpa kawan baru dekat sekolah baru.MUNGKIN ! HAHA.Tapi zu sayang sekolah SMK RAPAT SETIA :) Cikgu dia semua sporting , semua baik.Dari pengetua sampai lah staff-staff sekolah.

Okey lah.Pada bekas calon-calon PMR 2012 , zu harap korang dapat result yang gempak-gempak punya lah ! Zu tahu korang boleh.Bagi calon yang dah lepas , alahaii ,banyak lagi ujian yang perlu ditempuhi.So , buat elok-elok.Bagi calon PMR yang terakhir , jangan jadi macam zu time UPSR tu.HAHA.

Okeyh ! Kalau ada apa-apa pendapat sila tinggalkan pendapat anda.Nak kongsikan result PMR anda pon boleh :) 

12 comments :

Lina md. munir said...

Mudah-mudahan berjaya dengan flying colours ya Zu.

Qilah said...

Aaaa~ kita sma mnunggu result pmr.. h0ho
h0pe dpt result yg gempak erk.. :)

Ina Ania said...

hai, ina pun calon PMR 2013. dengar2 result keluar 20/12/12 tapi tak tahulah betul ke tidak. kena tunggu tarikh tetap dari kementerian pelajaran malaysia. sama2 kita berdoa supaya dapat yang terbaik :)

Muhammad Shahril said...

RESULT PMR KELUAR PADA 19.12.12 .. TELAH DITETAPKAN OLEH PENTADBIRAN PEPERIKSAAN .. SHARE LA SUPAYA KAWAN2 KORANG TAHU ..

Nur Sabrina said...

sama lha kita .. tengah tunggu rsult juga .. takut nye :(

Zul Arif said...

Semoga berjaya dan mendapat keputusan yg cemerlang.

http://mohdzul97.blogspot.com/2012/12/darjat-pemberi-maaf.html

Azwar Syuhada said...

Good luck , moga dapat result yang terbaik okay .. >_<

http://azwarsyuhada.blogspot.com

sheera aya said...

InsyaAllah dapat straight A's. byykn doa. :)

cik mun said...

byk2 kan berdoa..insyaAllah berjaya..

kitatauke said...

tak lama dah nak keluar...selamat maju jaya...

Azyyati Zulkifli said...

itu laa .. Azy pun risau gak sal result PMR ni .. mudah-mudahan dapat straight a's InsyaALLAH .. tolong doakan ye :)

ZUHASWANI ZULKIFLI said...

4 sure rasanya takde la smpai ujung bulan 12..rasanya 19 nie kot..hehe..gud luck! akk bekas pmr 2011..now struggle untuk SPM 2013..hehehe